072 - 518 72 71 info@harddisklagning.se

Omdömen

Lars Mattsson
2023-07-07
Jag är väldigt tacksam och nöjd över att jag hittade och anlitade Hårddisklagning AB, de gjorde jobbet helt perfekt, jättebra bemötande och snabba svar, räddade 100% på min disk och till ett jättebra pris! Jag hade tidigare fått en offert från ett annat företag som skröt över att de är störst och äldst (..men vad hjälper det?;), konkurrenten ville måla upp det som att min disk var ett svårt fall, de förstod väl att jag inte är kunnig, det skulle enligt dem ta 4ggr. så lång tid att rädda 90% och det skulle kosta dubbelt så mycket, jämfört med Hårddisklagning! Jag blev så arg på konkurrentfirman eftersom jag kände att de försökte utnyttja min desperation att få tillbaka bilder från barnens uppväxt osv, men desto mer glad blev jag över ärligheten hos Hårddisklagning, inga konstigheter tyckte de, raka puckar! 6 stjärnor!
Jonathan Lönnback Tjärnberg (Jonte)
2023-04-23
Erbjuder professionell hjälp och service till ett skäligt pris. När man tittat runt bland andra aktörer inom detta område så anser jag att dessa är det bästa valet på marknaden! De återkopplar, lämnar rapporter om dilemmat, ger bra råd och tips för framtiden m.m. Skulle det vara så att du känner dig osäker, hör av dig till dem. Då kommer du själv förstå att dem är ett fantastiskt företag!
Eva Neander
2023-04-21
Mycket god service och vänligt bemötande
Herr bananhjärna Smith
2023-04-20
De löste problemet med min chrashade ssd redan efter första försöket och det var en rejäl utmaning förstås för dem men de kunde rädda 99,9% av filerna✌️vilket egentligen vore omöjligt men de gjorde det👌. Det säger en hel del om deras kunskaper i detta ämne. Dessutom så fixade de nya fötter till mitt datorchassi som de 3D printade ut och de passade perfekt👌
Susanne Svensson
2023-02-13
När vi trodde att allt hopp var ute för våra familjefoton och filmer, kom Andreas och Håddisklagring Sverige AB till vår räddning. Andreas räddade i stort sett alla bilder och filmer, så vi är otroligt tacksamma. Vi rekommenderar varmt Andreas och Hårddisklagring.
Swedes Garage
2023-01-19
Kan varmt rekommendera Hårddisklagning, otroligt snabba och bra pris på nya HDD
Bo Adriansson
2022-12-13
När hårddisken kraschar sänker sig mörkret. Familjebilderna, viktiga dokument och mycket annat är borta. Men ljuset finns - i Kungsbacka. Andreas gav mig hopp vid första kontakten. Det finns företag och personer som man får omedelbart förtroende för- och som lever upp till det. Företaget Hårddisklagning och Andreas hade en optimistisk prognos från början: 90 till 99 procent ska kunna återställas. Det blev snarast 99. Det finns några få företag i Sverige som kan återställa hårddiskar; inget i Göteborg, men ett i Kungsbacka. Tack för all hjälp, för allt tålamod med mina frågor, för ett i allt igenom professionellt arbete, för förstklassig service och för ett mycket trevligt bemötande.
Tess Richardsson
2022-12-10
Fenomenal service rakt av! Andreas trodde han skulle lyckas rädda 70-90% av innehehållet men lyckades rädda hela 100% på min externa hårddisk som gått sönder. Finner inte orden för tacksamhetenen jag känner då alla familje och semester foton blev räddade. Tveka inte på att kontakta Andreas som är serviceminded ut i fingerspetsarna!
Lennart Andersson
2022-10-24
Klockren handläggning!