072 - 518 72 71 info@harddisklagning.se

Omdömen

Fint och Billigt
2023-11-23
Superservice! Bästa företaget om du har problem med din hårddisk. Rekommenderas starkt. Personlig och snabb service.
Cajsa Bengtsson
2023-11-03
Rekommenderar starkt! Snabbt och proffsigt. De lyckades rädda 100% av innehållet på min externa hårddisk, vilket är helt fantastiskt. 3 års skolarbete. Jag är otroligt tacksam för det. Dessutom med studentrabatt, vilket var toppen!
Simon Lilla
2023-10-26
Exemplariskt kundbemötande. Räddade 98% av våran externa hårddisk. Uppdaterades hela tiden under procedurens gång . Rekommenderas verkligen
Mikael Nygren
2023-09-17
Bara bra! Snabb support och kunnig personal.
Per Siljekvist
2023-08-07
Jag kan varmt rekommendera Hårddisklagning Sverige AB. Bra och snabb service/support när min hårddisk inte ville fungera. De lyckades rädda 99% av min disks innehåll.
Lars Mattsson
2023-07-07
Jag är väldigt tacksam och nöjd över att jag hittade och anlitade Hårddisklagning AB, de gjorde jobbet helt perfekt, jättebra bemötande och snabba svar, räddade 100% på min disk och till ett jättebra pris! Jag hade tidigare fått en offert från ett annat företag som skröt över att de är störst och äldst (..men vad hjälper det?;), konkurrenten ville måla upp det som att min disk var ett svårt fall, de förstod väl att jag inte är kunnig, det skulle enligt dem ta 4ggr. så lång tid att rädda 90% och det skulle kosta dubbelt så mycket, jämfört med Hårddisklagning! Jag blev så arg på konkurrentfirman eftersom jag kände att de försökte utnyttja min desperation att få tillbaka bilder från barnens uppväxt osv, men desto mer glad blev jag över ärligheten hos Hårddisklagning, inga konstigheter tyckte de, raka puckar! 6 stjärnor!
Jonathan Lönnback Tjärnberg (Jonte)
2023-04-23
Erbjuder professionell hjälp och service till ett skäligt pris. När man tittat runt bland andra aktörer inom detta område så anser jag att dessa är det bästa valet på marknaden! De återkopplar, lämnar rapporter om dilemmat, ger bra råd och tips för framtiden m.m. Skulle det vara så att du känner dig osäker, hör av dig till dem. Då kommer du själv förstå att dem är ett fantastiskt företag!
Eva Neander
2023-04-21
Mycket god service och vänligt bemötande
Herr bananhjärna Smith
2023-04-20
De löste problemet med min chrashade ssd redan efter första försöket och det var en rejäl utmaning förstås för dem men de kunde rädda 99,9% av filerna✌️vilket egentligen vore omöjligt men de gjorde det👌. Det säger en hel del om deras kunskaper i detta ämne. Dessutom så fixade de nya fötter till mitt datorchassi som de 3D printade ut och de passade perfekt👌
Susanne Svensson
2023-02-13
När vi trodde att allt hopp var ute för våra familjefoton och filmer, kom Andreas och Håddisklagring Sverige AB till vår räddning. Andreas räddade i stort sett alla bilder och filmer, så vi är otroligt tacksamma. Vi rekommenderar varmt Andreas och Hårddisklagring.