072 - 518 72 71 info@harddisklagning.se
Hårddisklagning Sverige AB har specialiserat sig på datarecovery sedan början av 2015. Vi gjorde om bolagsformen 2021 och startade ett aktiebolag då vi växt ur vår gamla kostym.

Vi jobbar med att återställa information på alla olika typer av lagringsmedier som t.ex. hårddiskar, SSD, NvMe, USB-minnen eller minneskort.
Har du t.ex. en hårddisk som inte startar eller blivit tappad i golvet går datan oftast att rädda med de rätta verktygen.

Vi har ingen fysisk butik utan sköter all kommunikation och möte med våra kunder online.
Vårt laboratorium är utrustad med all den senaste tekniken som behövs för att rädda er data. Vi har självklart även ett ISO-klassat renrum där vi kan öppna och reparera era hårddiskar utan att riskera ytterligare interna skador.

Vi har gjort det lite till en utmaning, men vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda det absolut bästa priserna på marknaden på professionell dataräddning!

Vi håller till i Kungsbacka, strax söder om Göteborg. Vill ni komma förbi och lämna ert lagringsmedia personligen är ni välkomna att göra detta. Kontakta oss så bokar vi en tid.